Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zrazy zwijane z ryby

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryba 1,5 kg
sól i pieprz
cebula biała 2

Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy zwijane z ryby

Rybę oczyścić z ości, drobno pokroić, przyprawić, włożyć upieczoną cebulę i przepuścić przez maszynkę. Następnie masę rozgnieść na 1 cm i zwinąć jak zrazy. Smażyć na masełku. Z tłuszczu który zostanie zrobić sos.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak