Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie do drobiu----- nadzienie z ryżem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rodzynki 30 gram
migdały 30 gram
jajko 2 sztuki
masło 30
cukier brązowy 3
sól do smaku
pieprz do smaku
ryż ugotowany 100 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie do drobiu----- nadzienie z ryżem

Migdały posiekać. Żółtka utrzeć z masłem.
Ryż wymieszać z migdałami i zółtkami, ubić pianę. Pianę dodać do nadzienia i delikatnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak