Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety z ryby po wiejsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba 1,5 kg
cebula 1
mąka 5 dkg
masło 15 dkg
śmietana 15 ml
jaja 2

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety z ryby po wiejsku

Rybę ugotować, wyjąć wszelkie ości. Cebulkę podsmażyć na maśle z odrobiną mąki. Rybę z tą masą dobrze utrzeć, dodając śmietanę i 2 jaja. Formować kotlety i wrzucać na gotującą się wodę. Następnie podsmażyć na masełku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rosik93 12.09.2011 07:44
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak