Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

flaczki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żołądka 50 dag
włoszczyzna 1 porcja
mąka pszenna 1 łyżka
natka pietruszki 1 łyżki
masło 2 łyżki
Sól, pieprz, majeranek do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: flaczki

żołądki ugotować do miękkości razem z włoszczyzną żołądki pokroić w paski tak samo kroimy marchew pietruszkę i seler z masła i mąki robimy zasmażkę rozprowadzić rosołem dodać do flaczków i mieszać podgrzewać zupa ma zgęstnieć doprowadzić do smaku i posypać pokrojoną natka

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zbigniew1975 10.11.2013 14:06
ciekawy pomysł
Anio?eczek 06.02.2012 19:03
fajne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak