Łosoś pieczony z rusztu

Łosoś pieczony z rusztu

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś

    1 kg
  • masło

    15 dkg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Łososia pokroić na drobne kawałki, dobrze przyprawić i piec na patelni lub ruszcie, polewając roztopionym masłem do momentu kiedy się nie zarumieni. Na koniec zalać sosem z kaparami lub podać z sosem tatarskim.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat