Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś pieczony z rusztu

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś 1 kg
masło 15 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś pieczony z rusztu

Łososia pokroić na drobne kawałki, dobrze przyprawić i piec na patelni lub ruszcie, polewając roztopionym masłem do momentu kiedy się nie zarumieni. Na koniec zalać sosem z kaparami lub podać z sosem tatarskim.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak