Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kiszona kapusta

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 0,5 kg
cebula 0,5 szt
jabłka 0,5 szt
marchew 1 szt
olej 2 łyżki
cukier do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: kiszona kapusta

Kapustę kiszoną pokroić, marchew umyć i zetrzeć na tarce na małych oczkach. Cebulę pokroić w kosteczkę. Jabłko zetrzeć na tarce na najmniejszych oczkach. Wszystko wymieszać. Dodać olej, cukier i sól do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak