Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ŚLEDZIE Z PASTĄ POMIDOROWA

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledź 2 szt
pasta pomidorowa 1 łyżka
musztarda 1 łyżeczka
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: ŚLEDZIE Z PASTĄ POMIDOROWA

Śledzie wymoczyć, obrać ze skóry, odfiletować i usunąć ości. Filety pokrajać na 4 skośne kawałki. Pastę pomidorową zmieszać z musztardą i olejem. Pokrajane filety ułożyć w salaterce, polać przygotowaną masą pomidorową. Można podać zaraz po przyrządzeniu , smaczniejsze są jednak po kilku dniach

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aga130982 01.05.2012 21:11
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak