Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ŚLEDZIE GARNIROWANE

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledź 2 szt
pietruszka zielona
korniszony 1 szt
grzybki marynowane 1 szt
ocet
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: ŚLEDZIE GARNIROWANE

Śledzie wymoczyć w zimnej wodzie około 12 godzin. Zmieniając kilka razy wodę Oczyścić zdjąć skórkę, przepołowić wzdłuż, usunąć ości i pokrajać ukośnie na dzwonka. Ułożyć na półmisku i przybrać plasterkami cebuli, nacią pietruszki, korniszonami, marynowanymi grzybkami, skropić octem i oliwą

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak