Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka faszerowane pastą z makrelii

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 8
cebula 1
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez 1 łyżka
musztarda 1 łyżeczka
makrela wędzona 0,5
Papryka ostra mielona Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: jajka faszerowane pastą z makrelii

Gotujemy jajka na twardo. Studzimy i obieramy na pół. Przekrajamy na dwie połówki. Wyjmujemy żółtka do osobnego naczynia. Dodajemy posiekaną na drobno cebulę., dodajemy majonez, sól, pieprz, musztardę oraz makrele wędzona bez ości. Wkładamy zrobioną pastę białka tam gdzie wcześniej były zółtka

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jola1508 07.02.2012 11:37
brzmi apetycznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak