Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka faszerowane

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 8
cebula 2
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez 1 łyżka
musztarda 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: jajka faszerowane

Gotujemy jajka na twardo. Obieramy i przekrajamy na pół. Wyjmujemy żółtka do osobnego naczynia. Mieszamy je z cebulą(drobno posiekaną), dodajemy majonez, sól, pieprz, musztardę. Wkładamy zrobioną pastę białka tam gdzie wcześniej były żółtka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smakowita 29.03.2012 09:24
smaczne
jasiek 09.02.2012 13:38
bardzo lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak