Sposób przygotowania

Do rondelka przelewamy wodę, miódi odrobinę soku z cytryny i gotujemy. Gdy nam się zagotuje dodajmy wino, Białko ubijamy z odrobiną soli i cukru. Zupę podajemy w głębokich talerzach, dość gorącą. Na niej układamy łyżką ubite białka z cukrem i solą. Podajemy od razu. Można także wykorzystać białę wytrawne wino do zrobienia tej zupki. Porcja jest dla 4 osób.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    ciekawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !