Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem ryżowo-brzoskwinowy do toru

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryż brązowy 100 gram
brzoskwinie w puszce 1 duża
wiórki kokosowe 100 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Krem ryżowo-brzoskwinowy do toru

Ryż gotujemy. Po ostudzeniu miksujemy w blenderze z brzoskwiniami i syropem. Dosypujemy tyle wiórków aby uzyskać odpowiednią konsystencję. Kto lubi słodkie może posłodzić cukrem pudem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak