Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

scab pieczony

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 80 dag
cebula
czosnek 2 ząbki
Papryka ostra mielona Prymat 1/2 lyżeczki
Kolendra cała Prymat
tymianek
oregano
papryka mielona
ocet

Przepis i sposób przygotowania na: scab pieczony

schab umyć,cebulę i czosnek pokroić,pozostałe składniki wymieszać wraz z octem i oliwą na papke,natrzeć tym mięso odstawić do lodówki na 2 godziny.Wyjąć z lodówki włożyć do rękawa i piec w piekarniku nagrzanym do ok.180 stopni przez 2 godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 02.03.2013 15:36
bardzo apetyczny schabik
MAR3STA 08.12.2012 22:04
uwielbiam takie mięsko
Norgiusz 15.05.2012 08:24
superrr
ewaa 15.04.2012 20:38
pyszne mięsko:)
Dorian 01.04.2012 11:54
super
rjustysia 11.03.2012 10:54
Fantastyczne mięso :)
Wacław 10.03.2012 13:59
pyszne mięsko
babcia
babcia 25.02.2012 14:50
jaki apetyczny
babcia
babcia 25.02.2012 14:50
jaki apetyczny
Tika4444 13.02.2012 10:43
piękny, apetyczny schabik
Tika4444 13.02.2012 10:43
piękny, apetyczny schabik
berys18 05.02.2012 20:05
smakowicie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak