Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowana papyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka czerwona 4
mięso mielone 35 dag
ryż 1 woreczek
jajko 1
cebula 1
pieprz
sól
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowana papyka

Wymieszać w misce mięso mielone z drobno pokrojoną cebulą.Dodać ugotowany ryż,jajko,doprawić,pieprzem,solą do smaku.Papryce odciąć kapelusiki i wyciąć środek.Napełnić farszem do pełna i wstawić blachę natłuszczoną olejem do rozgrzanego piekarnika 200 C.Piec około 50min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna138 06.03.2012 22:05
pyszna
radosna29 18.02.2012 22:17
pychotka
IrenaM 10.02.2012 23:26
fajne 'pokazowe' danie
mela251
mela251 06.02.2012 09:17
ciekawe
mela251
mela251 06.02.2012 09:17
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak