Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki po szwedzku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki
ogórek kiszony
ser żółty
musztarda
boczek

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki po szwedzku

Parówki po 2 szt na osobę obraż ze skórki i naciąć na całej długości. Do środka włożyć cienkie plasterki ogórka i sera żółtego. Posmarować musztardą. Każdą parówkę owinąć plastrem wędzonego, surowego boczku i spiąć wykałaczkami. Ułożyć na blasze. Wstawic do piekarnika i piec ok 20 min.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak