Składniki:
masło | 15 dkg |
cukier puder | 25 dkg |
żółtko jajek | 4 szt |
serek homogenizowany | 2 szt |
cukier waniliowy | 2 szt |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżki |
galaretka | 2 szt |
mleko | 1 szklanki |
białko | 4 szt |
Biszkopty | 1 opakowanie |
bakalie |
masło | 15 dkg |
cukier puder | 25 dkg |
żółtko jajek | 4 szt |
serek homogenizowany | 2 szt |
cukier waniliowy | 2 szt |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżki |
galaretka | 2 szt |
mleko | 1 szklanki |
białko | 4 szt |
Biszkopty | 1 opakowanie |
bakalie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: