CHŁODNIK Z JAJKIEM

CHŁODNIK Z JAJKIEM

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 1\\5L MASLANKI

  • 4 UGOTOWANE W ŁUPINIE BURACZKI

  • 100ML KWASNEJ SMIETANY

  • PECZEK POSIEKANEGO KOPRU

  • 6 UGOTOWANYCH JAJ NA TWARDO

  • 1/2 peczka szczypiorku

  • 2 PŁASKIE ŁYZKI CUKRU

  • sól

  • ogorki gruntowe

    4 szt.
  • rzodkiewka

    1 pęczek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

obrane zer skórki ogórki buraczki opraz rzodkiewke scieramy na tartce o drobnuch oczkach, 4 jajka drobno siekamy Wszystkie składniki łaczymy z maslanka i dokładnie mieszamy i ze smietana,Solimy do smaku.Wsawiamy do lodówki na minimum dwie godz do kazdejn porcji na talerzu dodajemy połowe ugotowanego jajka

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat