Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zimowa jajecznica

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
słonina 100 gram
kiełbasa 1 petko
cebula 1 sztuka
sól do smaku
chilli do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zimowa jajecznica

Jajka mieszamy z solą i chilli. Słoninę kroimy w cieniutkie plasterki. podsmażamy, dodajemy pokroioną w kostkę cebulkę i kiełbasę w plasterkach. Wszystko podsmażamy. Wlewamy jajka smażymy według uznania kto woli bardziej ściętą wtedy dłuzej, kto mniej ten krócej.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak