Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarkowa.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

porcje rosołowe 2
Kostki rosołowe Kucharek 2
usmażone pieczarki 30 dag
Kucharek przyprawa uniwersalna
pieprz
mleko 3/4 szkl.
mąka 1 łyżka
makaron 20 dag.

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarkowa.

Kroki postępowania

1
Na porcjach rosołowych ugotować wywar. Dodać 2 kostki rosołowe.
Krok 1 - Pieczarkowa. foto
2
Następnie wrzucić usmażone pieczarki.
Krok 2 - Pieczarkowa. foto
3
Gdy się pieczarki pogotują ok 15minut dać makaron i doprawić kucharkiem.
Krok 3 - Pieczarkowa. foto
4
Pod koniec zaciągnąć mlekiem z mąką i przyprawić odrobiną pieprzu.
Krok 4 - Pieczarkowa. foto
5
Smacznego.
Krok 5 - Pieczarkowa. foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna146 04.02.2012 13:06
lubię taką zupkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak