Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś kurczaka w cieście fransuskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś kurczaka połowka 1 sztuk
ciasto francuskie 1 sztuka
przyprawy 1 sztuka
ser 40 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś kurczaka w cieście fransuskim

biale miesą przekroić na pół natrezć przyprawami według uznania- moze byc przyprawa uniwersalna bądz inne to co sie lubi zostawic na 3 godzine bądz na noc.
w srodek piersi kładziemy ser nastepnie kłądziemy go na kwadratowe ciasto francuskie- boki ciasta nacinamy w paski i zapletamy na mięsie.
zapiekamy w piekarnikyu w 180 stopni przez 30 /40 minut sprawdzajac miekkosc mięsa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

staropolanka5 03.02.2012 23:53
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak