Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem i makaronem ryżowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
makaron ryżowy 25 dag
ogórek zielony 1 duży
majonez 4 łyzki
czosnek 3 ząbki
chrzan tarty 1 łyzeczka
sok z cytryny do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem i makaronem ryżowym

Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu, ostudzić. Tuńczyka osączyć. Ogórek obrać, pokroić w kostkę. Zmiażdżony czosnek, majonez, chrzan wymieszać, dodać pieprz i sok z cytryny do smaku. Wszystkie składniki wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

calliope 05.04.2012 11:21
chętnie spróbuję :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak