Składniki:
blat do tortów | 1 op. |
śmietanka kremowa | 600ml |
cukier puder | 6 łyżek |
fix do bitej śmietany | |
rodzynki | 3 łyżki |
orzechy włoskie | 2 łyżki |
pistacje | 1 łyżka |
sok z cytryny | |
brązowy cukier | 2łyżki |
mięta | |
twarożek | 500 g (mielony) |
blat do tortów | 1 op. |
śmietanka kremowa | 600ml |
cukier puder | 6 łyżek |
fix do bitej śmietany | |
rodzynki | 3 łyżki |
orzechy włoskie | 2 łyżki |
pistacje | 1 łyżka |
sok z cytryny | |
brązowy cukier | 2łyżki |
mięta | |
twarożek | 500 g (mielony) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: