Składniki:
zielona fasolka szparagowa | 200 g |
fasolka żółta szparagowa | 200 g |
olej | 2 łyżki |
boczek wędzony | 150 g |
sól | |
cukier | |
ser z błękitną pleśnią | 100 g |
czosnek | 1 ząbek |
smietana 18% | |
pieprz |
zielona fasolka szparagowa | 200 g |
fasolka żółta szparagowa | 200 g |
olej | 2 łyżki |
boczek wędzony | 150 g |
sól | |
cukier | |
ser z błękitną pleśnią | 100 g |
czosnek | 1 ząbek |
smietana 18% | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: