Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej z ziołami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 30 dkg
jabłka 2 szt
marchew 1 szt
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżeczka
bazylia 1 łyżeczka
oliwa 3 łyzki
cukier do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej z ziołami

Kapustę jeśli kwaśna płuczemy i kroimy. Dodajemy starte na grubej tarce jabłka i marchew, przyprawiamy cukrem, pieprzem i ziołami, mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aacaac 24.02.2012 13:39
fajne
Mysiunia 03.02.2012 13:19
smaczna:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak