Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z serkiem topionym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

włoszczyzna 1 pęczek
masło 1 łyżka
tymianek 1 łyżeczka
sól
Kucharek przyprawa uniwersalna
serek topiony 1 bloczek
śmietana 1/2 szklanka
natka pietruszki 1/2 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z serkiem topionym

Warzywa kroimy w kostkę i podsmażamy na maśle. Całość zalewamy 1 1/2 litrem wody. Doprawiamy do smaku, W drugim garnku roztapiamy serek, dodajemy śmietanę, odrobinę wywaru i mieszamy. Wlewamy do zupy. Zupę podajemy z posiekaną natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

lilify 23.04.2012 11:49
smaczna zupka
adam1f 28.02.2012 00:38
dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak