Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Banany z grilla z dżemem z czarnych porzeczek i migdałami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 4 łyżki
migdały 1 opakowanie
banan 4 sztuki
dżem z czarnej porzeczki 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Banany z grilla z dżemem z czarnych porzeczek i migdałami

Banany dokładnie myjemy i osuszamy. Zawijamy w folię aluminiową , do foli wkładamy po łyżce masła. Grillujemy ok 10 min. Gotowe banany obieramy ze skórki i nakładany na nie dżem z czarnych porzeczek oraz posypujemy płatkami migdałowymi. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 10.06.2013 21:58
na pewno super smakuje
Seba 08.06.2013 07:38
interesująca propozycja
Angelika10 07.06.2013 00:09
muszą być pyszne
Kasiax18 09.05.2012 18:38
dobre
IZABELA29 23.09.2010 10:19
jeszcze nie próbowałam ale warto
IlonaAlbertos 22.07.2010 00:20
Smaczny deser.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak