Banany z grilla z dżemem z czarnych porzeczek i migdałami

Banany z grilla z dżemem z czarnych porzeczek i migdałami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    4 łyżki
  • migdały

    1 opakowanie
  • banan

    4 sztuki
  • dżem z czarnej porzeczki

    1 opakowanie
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Banany dokładnie myjemy i osuszamy. Zawijamy w folię aluminiową , do foli wkładamy po łyżce masła. Grillujemy ok 10 min. Gotowe banany obieramy ze skórki i nakładany na nie dżem z czarnych porzeczek oraz posypujemy płatkami migdałowymi. Smacznego !!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

RenataZ-et

10.06.2013 21:58
na pewno super smakuje

Seba

08.06.2013 07:38
interesująca propozycja

Angelika10

07.06.2013 00:09
muszą być pyszne

Kasiax18

09.05.2012 18:38
dobre

IZABELA29

23.09.2010 10:19
jeszcze nie próbowałam ale warto

IlonaAlbertos

22.07.2010 00:20
Smaczny deser.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat