Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos do mięs z grochem włoskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czosnek 2 ząbki
olej 4 łyżki
ciecierzyca 1 szkl
Wywar: 1/2 z grochu

Przepis i sposób przygotowania na: Sos do mięs z grochem włoskim

Groch ugotować. i odcedzić pozostawiajać wywar.Następnie groch i 1/2 wywaru włożyć do miksera i wszystko zmiksować. Wymieszać z olejem i posiekanym czosnkiem.Podawać do potraw mięsnych.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak