Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa rybna w ciemnym chelbie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś 2 szt
pstrąg 3 szt
marchewka 2 szt
cebula 1 szt
Liść laurowy suszony Prymat 1 łyżka
ziele angielskie 1 łyżka
sól 1 łyżeczka
pieprz Pryma 1 łyżeczka
papryka 1 szt
natka pietruszki 1 łyzka
chleb pełnoziarnisty 4 szt
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: zupa rybna w ciemnym chelbie

głowy z ryb marchewkę cebulę ziele angielskie listek laurowy kostkę bulionową i przyprawy bez papryki gotować na małym ogniu przez 1 godz 30 minut poporcjowane na dzwonka pstrągi dorzucić do zupy na 20 minut przed końcem gotowania wydrążyć bochenki nalać do nich zupę udekorować natką pietruszki i papryką podawać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak