Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gruszkowa legumina

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gruszki 1 kg
cukier 4 łyżki
galaretka truskawkowa 2
polewa cxzekoladowa
cukier waniliowy
śmietana kremówka 1/2 litra

Przepis i sposób przygotowania na: gruszkowa legumina

Pokrojone,obrane gruszki prażymy z cukrem i szklanką wody. Dodajemy galaretki i mieszamy. Wystudzona masę kładziemy na biszkopt, na niej śmietanę ubita na sztywno wraz z cukrem waniliowym. Dekorujemy polewą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak