Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryżanka z jajkiem ,fasolą i tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 1 szkl
fasola czerwona 1/2 puszki
jajko 3 szt
koperek
oliwa
pieprz
papryka czerwona 1 szt
korniszony 3 szt
sól
tuńczyk w sosie własnym 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Ryżanka z jajkiem ,fasolą i tuńczykiem

Ryz gotujemy według przepisu na opakowaniu . Odcedzamy studzimy . Tuńczyka odcedzamy i dodajemy do ryżu . Paprykę kroimy w kostkę .Korniszony kroimy w kosteczkę . Fasolę czerwoną odcedzamy . Jajka gotujemy obieramy i kroimy .Koperek siekamy . Składniki mieszamy .doprawiamy pieprzem ,sola i oliwą .Mieszamy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwa643 02.02.2012 06:10
Pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak