Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybny farsz do naleśników

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makrela wędzona 1/2 kg
sól
pieprz
śmietana kremowa 30% 25 dag
sok z cytryny
bulion warzywny 100 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Rybny farsz do naleśników

Rybę oczyszczamy, usuwamy ości. Dodajemy ją do wywaru, zagotowujemy i miksujemy. Doprawiamy do smaku, dodajemy śmietanę. Dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak