Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pikatna zupa fasolowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 1
marchewk 1
kiełbasa zwyczajna do smaku
mąka 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
Majeranek suszony Prymat do smaku
przyprawy do smaku
ziemniaki 4
fasola czerwona 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: pikatna zupa fasolowa

kiełbasę kroimy w plasterki,podsmażamy,warzywa obieramy,kroimy. fasolę wsypujemy do garnka i zagotowujemy w zimnej wodzie,zagotowujemy i zmniejszamy temperaturę. po ok.godzinie dodajemy pokrojone warzywa,ziemniaki i gotujemy do miękkości. zagęszczamy zupę mąką,przyprawiamy do smaku. podawać z pieczywem. smacznego. :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak