Składniki:
skoki tylnie | 120 dag |
comber | 100 dag |
śmietana | 400 ml |
masło | 17 dag |
seler | 10 dag |
marchew | 10 dag |
pietruszka | 10 dag |
bulion drobiowy | 1000 ml |
mąka | 7 łyżek |
olej | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
wino białe półsłodkie | 1 łyżka |
skoki tylnie | 120 dag |
comber | 100 dag |
śmietana | 400 ml |
masło | 17 dag |
seler | 10 dag |
marchew | 10 dag |
pietruszka | 10 dag |
bulion drobiowy | 1000 ml |
mąka | 7 łyżek |
olej | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
wino białe półsłodkie | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: