Składniki:
jabłko | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
ocet winny | 2 łyżki |
sól | do smaku |
tłuszcz do smażenia | |
boczek wędzony | 30 gramów |
kapusta czerwona | 1/2 główki |
Przepis na tradycyjną modrą kapustę, czyli czerwoną kapustę na ciepło. W tej wersji z dodatkiem boczku, cebuli i jabłek.
jabłko | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
ocet winny | 2 łyżki |
sól | do smaku |
tłuszcz do smażenia | |
boczek wędzony | 30 gramów |
kapusta czerwona | 1/2 główki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: