Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

chleb w jajku

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko
sól
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: chleb w jajku

Jajka bełtamy w miseczce na gładką masę. Dodajemy szczyptę soli. Kromki chleba maczamy w masie jajecznej i smażymy na tłuszczu na złoto z obu stron.
Smaczny np z dżemem jabłkowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 10.02.2013 22:40
szybka i pyszna kolacja
gacopierz23 29.01.2013 13:24
dla mnie na to keczup
Ela15 30.08.2012 19:56
prosty i smaczny
Renataj 28.05.2012 07:24
Smak dzieciństwa. Ja najczęściej jadłam posypany cukrem.
Kasiax18 04.04.2012 21:42
pycha :)
wojr63 03.04.2012 20:21
smaki dzieciństwa
Renata22 27.02.2012 19:04
świetny pomysł
Andzia1977
Andzia1977 18.02.2012 23:30
fajna sprawa na czerstwy chleb!
treonina 01.02.2012 17:03
pamiętam że robiliśmy taki z bratem w dzieciństwie :-) był pyszny!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak