Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica z salami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 8 sztuk
salami 50 g
mleko 150 ml
masło 1 łyżka
sól
szczypior

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica z salami

Jajka roztrzepać w misce, dodać mleko. Posolić. Salami pokroić w kostkę. Masę jajeczną smażymy na masełku. Gdy zacznie się ścinać dorzucami salami. Na koniec posypujemy szczypiorem.
Smaczności

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jola1508 02.02.2012 10:53
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak