Składniki:
kurki | 40 dag |
seler naciowy | 2 łodygi |
fasolka | 1 szklanka |
pomidory | 3 sztuki |
cebula czerwona | 1 sztuka |
olej | 5 łyżek |
ocet winny | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
musztarda | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 1/2 pęczek |
kurki | 40 dag |
seler naciowy | 2 łodygi |
fasolka | 1 szklanka |
pomidory | 3 sztuki |
cebula czerwona | 1 sztuka |
olej | 5 łyżek |
ocet winny | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
musztarda | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 1/2 pęczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: