Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowany filet z kurczaka w panierce

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z kurczaka 3 sztuki
chleb tostowy 3 kromki
mąka 1 łyżka
masło 2 łyżki
sól
pieprz
jajko 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowany filet z kurczaka w panierce

Podsuszone tosty kruszymy, mieszamy z mąką. Filety porcjujemy, mieszamy z stopionym maśle, następnie w rozkłóconym jajku i rozkruszonym chlebie. Doprawiamy do smaku i panierujemy z każdej strony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak