Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masa krówkowa do ciast domowej roboty

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mleko skondensowane niesłodzone
woda

Przepis i sposób przygotowania na: masa krówkowa do ciast domowej roboty

przepis jest banalny. mleko wrzucamy do garnka z wodą. puszka musi być cała zakryta.przez 3 godziny gotujemy aby puszka lekko bulgotała. w trakcie trzeba dolewać wody.puszke zostawiamy do wystudzenia. idealne do ciast.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia31 19.04.2012 20:30
moja ulubiona
Sylwia31 19.04.2012 20:30
moja ulubiona

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak