Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rożki kabanasowe

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
olej
kabanos 10 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: rożki kabanasowe

Ciasto kroimy w 4cm kwadraty. Kabanosy kroimy 4cm kawałki. Układamy po przekątnej kwadratów i zlepiamy dwa przeciwległe rogi. Blachę smarujemy olejem i układamy różki. Pieczemy około 20 minut w temperaturze 120 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

leonkot 08.03.2012 14:20
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak