Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

paszteciki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łopatka bez kości 0,5 kg
ziemniaki gotowane 0,5 kg
cebula 1 szt
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: paszteciki

Mięso ugotować i zmielić z ziemniakami. Dodać przysmażoną cebulę, jajko i przyprawy. Formować małe kotleciki obtoczyć w bułce tartej i smażyć na patelni. Wyśmienicie smakują z sosem grzybowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pajecznik 01.04.2012 22:52
super, do wypróbowania
Renata22 01.02.2012 23:15
zamawiam takie;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak