Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa fasolowo-cukiniowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 1
pietruszka 1
por (białe części) 1/2 sztuki
fasola 100-150g
cukinia 100-150g
ziemniaki 2
żeberko wędzone 1
indyk 100g
Kucharek
koperek 40g
pietruszka zielona 10g

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa fasolowo-cukiniowa

Kroki postępowania

1
Szatkuję warzywa jak na oczka do marchewki lub w kostkę wrzucam na 1,5 l wody tj: marchew, pietruszkę, por, fasolkę, cukinie oraz mięsa (żeberko i indyka) i gotuje do miękkości.
Krok 1 - Zupa fasolowo-cukiniowa foto
2
Jak warzywa są miękkie to na koniec wrzucam ziemniaki i koperek.
Krok 2 - Zupa fasolowo-cukiniowa foto
3
Ugotowaną zupę posypuję pietruszką. Smacznego
Krok 3 - Zupa fasolowo-cukiniowa foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 05.04.2013 20:58
bardzo dobra zupa
Magda60 01.09.2012 23:26
pyszniutka
TEtalicha 28.08.2012 19:13
takiej nie robiłam
Mati13 02.08.2012 16:57
dużo pysznych składników - super
ben-ka 13.06.2012 09:45
pewnie bardzo smaczna:)
IZABELA29 08.06.2012 19:27
WYGLADA BARDZO AROMATYCZNIE
IlonaAlbertos 24.04.2012 21:36
Takiej jeszcze nie robiłam, ale wygląda bardzo zachęcająco.
melonik 20.04.2012 07:22
fajna
caralajna 13.04.2012 07:26
smaczna
Kuchareczka2 21.02.2012 12:26
moja ulubiona
ajres 20.02.2012 22:36
smaczna
Mati13 06.02.2012 11:18
zjadłbym
Mysiunia 04.02.2012 10:20
pięknie wygląda i pewnie równie smaczna :)
cooleczka 01.02.2012 17:30
ciekawy przepis
edita15 01.02.2012 11:32
pychoka:)
tom 01.02.2012 11:14
Super zupka:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak