Pieczone kanie

Pieczone kanie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Kapelusze kani

    5
  • jajka

    1
  • mąka

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapelusze dokładnie płuczemy, osuszamy, solimy. Panierujemy tak jak zwykły kotlet, czyli jajko, mąka, jajko i bułka tarta. Kładziemy je rozgrzany olej, pieczemy do zrumienienia.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (94)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

cooleczka

01.03.2013 09:38
bardzo lubię panierowane kanie

Katarzyna59

21.01.2013 12:52
fajne

Ewa6274879

19.01.2013 22:10
oj zjadłabym takiego grzybowego kotlecika :)

kala9287

06.01.2013 13:38
bardzo lubię

babi17

29.12.2012 09:34
super

pestka

27.12.2012 21:04
moja Babcia tak robiła

pycia9

21.12.2012 16:55
uwielbiam

krystyna330

16.12.2012 15:49
super

Renata22

05.12.2012 17:07
fajne

Bernadeta1

20.11.2012 18:56
bardzo smacznie wyglądają

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat