Składniki:
bia?y ser | 30 dag |
roztopione mas?o | 15 dag |
olej | 2 ?y?ki |
jajko | 3 |
cukier | 2 ?y?ki |
m?ka | 40 dag |
cukier wanilinowy | 2 ?y?eczki |
proszek do pieczenia | 2 ?y?eczki |
sól | szczypta |
posiekane migda?y | 3 ?y?ki |
bia?y ser | 30 dag |
roztopione mas?o | 15 dag |
olej | 2 ?y?ki |
jajko | 3 |
cukier | 2 ?y?ki |
m?ka | 40 dag |
cukier wanilinowy | 2 ?y?eczki |
proszek do pieczenia | 2 ?y?eczki |
sól | szczypta |
posiekane migda?y | 3 ?y?ki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: