Składniki:
m?ka | 100 g |
mas?o | 100 g |
mas?o | 10 g |
bu?ka | 1/2 szt |
mleko | 1/2 szkl. |
cebula | 1 szt |
mas?o | 1 ?y?ka |
jajko | 2 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wieprzowina | 300 (gotowana) |
twaróg | 100 (tłusty) |
m?ka | 100 g |
mas?o | 100 g |
mas?o | 10 g |
bu?ka | 1/2 szt |
mleko | 1/2 szkl. |
cebula | 1 szt |
mas?o | 1 ?y?ka |
jajko | 2 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wieprzowina | 300 (gotowana) |
twaróg | 100 (tłusty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: