Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa z królika po austro-w?giersku II

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

przodek z Królika 700 g
w?oszczyzna 1 szt
cebula 2 szt
pieprz ziarna 3 szt
li?? laurowy 1 szt
pomidory 5 szt
mas?o 100 g
jajko 1 szt
koperek 1 p?czek
sól do smaku
papryka do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: zupa z królika po austro-w?giersku II

Mi?so ugotowane z warzywami odcedzi? i obra?. Zmiksowa? z jajkiem, papryk? i sol?. Uformowa? ma?e kuleczki i wrzuci? do posolonego wrz?tku, wyj?? gdy wyp?yn?. Cebul? poszatkowa? i udusi? na ma?le z obranymi, pokrojonymi pomidorami, doda? wywar i gotowa? 12 minut. Doprawi? i zala? pulpeciki na talerzu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 08.05.2012 11:47
Normalnie cudo i smaczność.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak