Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jabłka zapiekane z pianą

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 4
białko 2
cukier 1-2 łyżki
kilka migdałów
cynamon

Przepis i sposób przygotowania na: jabłka zapiekane z pianą

Jabłka obrać i wydrążyć gniazdka nasienne. A następnie oprószyć je cynamonem i wypełnić konfiturą. Migdały drobno posiekać. Białka ubić z cukrem na sztywną pianę. Upieczone jabłka pokryć pianą a następnie posypać migdałami. Ponownie zapiec.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pawelek180844 02.08.2012 21:01
mmm :)
IlonaAlbertos 10.06.2012 22:33
Super muszą być takie jabłuszka.
adam1f 07.05.2012 00:04
dobre
Agnik 01.05.2011 15:34
pycha
Aleksandra45 29.11.2010 09:33
uwielbiam pieczone jabłka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak