Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

?ledziowe kopczyki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

?led? z zalewy octowej 4 p?aty
kukurydza konserwowa 1/3 puszki
cebula 1/2 sztuki
jab?ko 1/2 sztuki
grzybki marynowane 5-6 sztuk
serek topiony do smarowania
chleb
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: ?ledziowe kopczyki

Z kromek chleba szklank? wyci?? kr??ki, albo pokroi? na ma?e kawa?ki. Posmarowa? serem topionym. P?aty ?ledziowe os?czy? z zalewy i pokroi? na w?skie paski, albo w ?redni? kostk?. Doda? os?czon? kukurydz?. Jab?ko i cebul? obra?, drobniutko pokroi?. Wszystkie sk?adniki po??czy? ze ?ledziami, doda? os?czone i pokrojone grzybki oraz majonez. Majonezu dodajemy niezbyt du?o by masa ?ledziowa by?a g?sta. Nak?adamy ?y?k? na przygotowane kr??ki chleba.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

magdalea 31.01.2012 17:31
pomys?owe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak