Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SYROP CEBULOWO - GREJFUTOWY

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebuli 50 dag
grejfuty 2 szt
cukier 5 ?y?ek
czosnek 3 z?bki

Przepis i sposób przygotowania na: SYROP CEBULOWO - GREJFUTOWY

CEBUL? I CZOSNEK OBIERAMY, CEBUL? KROIMY W KOSTK? A CZOSNEK PRZECISKAMY PRZEZ PRAS?, GREJFUTY SPARZAMY I OBIERAMY. USÓWAMY BIA?? B?ON?, KROIMY W MA?? KOSTK?, GREJFUTY, CEBUL?, CZOSNEK, POSYPUJEMY CUKREM. UGNIATAMY T?UCZKIEM DO ZIEMNIAKÓW A? PUSZCZ? SOK. ODSTAWIAMY NA KILKANA?CIE MINUT W CIEP?E MIEJSCE ABY CUKIER SI? ROZPU?CI?, I PRZEK?ADAMY DO S?OIKA, I WSTAWIAMY DO LOWKI

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak